Project 2019:

Fata Morgana (Mirage). Met nieuw repertoire uit NL en Scandinavië maken we in samenwerking met regisseur Falk Hubner een theatrale muziekvoorstelling. 

 

Project 2016:

Sterrenwacht tournee. We zullen ons Puls repertoire spelen in sterrenwachten verspreid door Denemarken en Nederland. Alle muziek is geïnspireerd door de ruimte. De beroemde Deense astrofysicus Anja Andersen zal in onze presentatie video vertellen, deze video zal tijdens het concert te zien zijn. Ze zal verscheidene interessante fenomenen uit de ruimte uitleggen en in gesprek gaan met een aantal componisten, van wie we werken spelen, om zo een artistieke verbinding te maken tussen muziek en wetenschap. De locaties en de presentatie zullen de perfecte omgeving creëren voor onze muziek. Voor meer informatie zie 'activiteiten'. 

 

Trio Nebula op bezoek bij de sterrenwacht! wordt gesteund door Fonds Podiumkunsten, VSB fonds, KF Heinfonds, Fonds 1819 en het Fentener van Vlissingen Fonds.

 

Project 2015: Children concert

11 students at the conservatory in Utrecht (NL) were writing new pieces for Trio Nebula.
They will all be a part of a new children show.

 

Project 2012-2014 "The Pulse"

Het doel van het project "The Pulse" is om de puls, iets wat iedereen kent, als thema te gebruiken om,  nieuwe hedendaagse stukken te maken die toegankelijk en spannend zal zijn voor de meeste mensen om te luisteren.

Met "The Pulse" willen we nieuwe stukken creëren door componisten uit Denemarken, Nederland en Zweden met de menselijke puls als het algemene thema.

We zullen samen een programma samenstellen waarin nieuwe hedendaagse stukken hand in hand gaan met de traditionele klassieke muziek en volksmuziek, maar de puls is de link tussen alle stukken. Ons project wordt gesteund door het Fonds Podium Kunsten (NL) en door de Deense fondsen: The Danish Arts Foundation, KODA en Dansk Komponist Forening.

Een aantal van de componisten die met ons samenwerken zijn:

Rasmus Zwicki (DK)

www.rasmuszwicki.dk

Søren Monrad (DK)

Luc Houtkamp (NL)

www.luchoutkamp.nl

Johan van der Linden (NL)

http://johanvan.www68.a2hosting.com/